Design af tryksager

Design af tryksager, der forstærker budskaber

Green Eyes Grafisk designer alt inden for trykt materiale til din virksomhed. Så har du brug for en grafisk brochure, en folder eller et flyer design, et visitkort, en bilreklame, emballage design eller andet grafisk design til tryk, så er jeg klar til at designe for dig!

Programmer til udvikling af grafiske tryksager

Til at designe og udvikle dine grafiske tryksager bruger Green Eyes Grafisk en stor del af Adobes programmer. Her er der fx tale om Illustrator CC, InDesign CC og PhotoShop CC til billedbehandling.

Med hjælp fra mig sikrer du, at den visuelle identitet matcher kvaliteten af din virksomhed. På den måde får du leveret design af tryksager, der forstærker dine budskaber og som appellerer til dine kunder.   

Billige tryksager og design i Office pakken

Uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten, så forsøger jeg altid at levere billige tryksager, der har evnen til at skille sig ud i det digitale landskab og som afspejler dit brand. Med Green Eyes Grafisk kan du få fortalt din virksomheds historie på trykt materiale som et fornemt supplement til dine digitale platforme.

Har du tekst, som du gerne vil have mig til at justere og læse korrektur på, eller er du generelt bare mere til Office pakken med Word osv., så designer jeg gerne i disse programmer også. Her er der ofte tale om design af sangtekster eller lignende.

Få et unikt grafisk udtryk

Hos Green Eyes Grafisk får du altid udarbejdet tryksager med et unikt grafisk udtryk. Fra start til slut sætter jeg en stor ære i at være nærværende, inddragende og lytte til dine ønsker og behov. I designprocessen kan du derfor forvente et tæt og ordentligt samarbejde, hvor resultatet er et gennemarbejdet design af tryksager, der understøtter virksomhedens grafiske udtryk.

Når du får lavet et grafisk design, så handler det om at udvikle en gennemarbejdet visuel identitet, der understøtter dine værdier og skaber genkendelighed hos dine kunder. Jeg designer visuelle fortællinger, der viser hvem din virksomhed er og hvad din virksomhed står for i ét samlet designudtryk på tværs af dine grafiske produkter. Uanset om der er tale om et nyt logo, nydefinering af dit hjemmesidedesign eller nyt og spændende trykt materiale, så kan Green Eyes Grafisk være dig behjælpelig.

Nyheder og inspiration inden for grafisk design

Hos Green Eyes Grafisk kan du læse nyheder om trends og tendenser inden for grafisk design og få inspiration til et nyt logo design, hjemmesidedesign eller visuelle tryksager, der skiller sig ud på markedet.

På bloggen deler Green Eyes Grafisk også nyheder om, hvornår tilbud starter og ender osv. Som kunde har du desuden også mulighed for at lave en anmeldelse af Green Eyes Grafisk, hvor du er meget velkommen til at komme med både ris og ros.

BLIV KONTAKTET! ELLER SEND MIG ET PAR ORD OM DINE ØNSKER. JEG KONTAKTER DIG INDEN FOR 2 DAGE

Kontakt Green Eyes Grafisk

Ønsker du at stille telefoniske spørgsmål, er du også meget velkommen til at ringe direkte på +45 3029 9124

MANDAG – FREDAG
10:00 – 15:00

Green Eyes Grafisk IVS

Bakkeglimt 23

7100 Vejle

Mail: kontakt@greeneyesgrafisk.dk

Telefon: +45 3029 9124

CVR. Nr.: 39612631

Følg Green Eyes Grafisk på de sociale medier

Scroll Up