Hjemmeside

start pakke kun dkk 4.495,- ekskl. moms

Hjemmeside og logo

Du får

Professionel hjemmeside
+ designet dit logo

pro pakke kun dkk 5.195,- ekskl. moms

Hjemmeside, logo og visitkort

Du får

Professionel hjemmeside
+ designet dit logo og visitkort

hjemmeside kun dkk 3.995,- ekskl. moms

Professionel Hjemmeside

Du får

Professionel skræddersyet hjemmeside, der matcher dig og din virksomhed

Opdatering af hjemmeside fra 295,- ekskl. moms

vælg mellem 3, 9 eller 12 mdr.

Du får

Opdatering af din hjemmeside, mulighed for opgradering af hjemmesiden, professionel og personlig support

hjemmesider der styrker virksomhedens brand

Green Eyes Grafisk udvikler unikke hjemmesider, der klart signalerer, hvem du er og hvad din virksomhed står for. Virksomhedens visuelle identitet skal understøtte og kommunikere det vigtigste om dit brand, hvilket også er grunden til at jeg altid udvikler din hjemmeside med afsæt i virksomhedens kerneværdier. Med mig som samarbejdspartner får du en gennemarbejdet hjemmeside, der styrker virksomhedens brand.

Du har et hav af muligheder!

Det er ikke alle, der har brug for en omfattende hjemmeside, som kræver mange timers arbejde fra en webdesigner. Green Eyes Grafisk har derfor lavet pakkeløsninger til dig, så du frit kan vælge en hjemmeside løsning, der passer dig og din virksomhed perfekt.

Du skal nemlig ikke betale for mere end du får.

Skal jeg ringe dig op, så vi kan tage en snak om dine ønsker?

Skriv til mig ved at bruge kontaktfeltet til højre.

Fortæl mig om dine ønsker!

Få en billig, men professionel hjemmeside

Hos Green Eyes Grafisk går jeg ikke på kompromis med kvaliteten, men jeg forsøger altid at lave mine grafiske produkter, så billigt som overhovedet muligt. Det betyder, at du får en professionelt og kvalitetsbevidst udviklet hjemmeside, som ikke har kostet dig en jetjager! Kontakt mig, hvis du ønsker at få designet en ny og spændende online identitet, som samler din virksomhed i ét visuelt udtryk.

Grafisk design bureau med solidt kendskab til WordPress

Med over 14 års erfaring inden for visuel kommunikation har Green Eyes Grafisk opnået et solidt kendskab til at udvikle hjemmesider i WordPress. Derfor ved jeg, hvad der virker og er klar over, hvilke gratis funktioner og muligheder, der findes i tilfælde af potentielle udvidelser på din hjemmeside.

Jeg vil gerne pointere, at det ofte kan betale sig at bruge nogle få temaer og plugins, så man har mulighed for at opgradere sin hjemmeside til en mere robust, professionel og holdbar hjemmeside i længden. Her køber Green Eyes Grafisk selvfølgelig ikke temaer og plugins uden din accept.

Med Elegant Themes eller Elementor Pro får du adgang til en verden af temaer og plugins

Som en ekstra service har Green Eyes Grafisk købt abonnement til to af WordPress mest brugte temaer, som henholdsvis hedder DIVI builder fra Elegant Themes, samt Elementor Pro. Temaerne kan naturligvis bruges i WordPress og giver din hjemmeside det fulde udbytte af nutidens designmuligheder, og er med til at sikre, at din hjemmeside er stabil, responsive (mobilvenlig) og fuldstændig up to date!

Green Eyes Grafisk anbefaler alle sine kunder, at få udviklet sin hjemmeside med et af disse temaer og det koster dig ikke ekstra!

Hvorfor vælge en hjemmeside i WordPress?

Du skal vælge at få lavet din hjemmseide i WordPress, fordi platformen tilbyder dig muligheden for at designe en hjemmeside, der opfylder netop dine ønsker og behov. Det betyder at du får et intuitivt design, gode forretningsværktøjer og adgang til en bred vifte af temaer, så du kan skille dig ud blandt konkurrenterne. Her får du naturligvis udviklet din hjemmside, så den er responsive, hvilket betyder at designet ser ens ud på alle mobile enheder som tablets, smartphones og almindelige computerskærme.

Desuden er WordPress en forholdsvis billig platform at få udviklet sin website på – med forholdsvis mener jeg, at jo flere temaer, plugins eller tilføjelser du laver på dit hjemmeside, kan det gå hen og blive en rimelig dyr omgang. Det handler kort og godt om, at få et par professionelle øjne på, når din hjemmeside skal udvikles for at være sikker på, at der optimeres på de helt rigtige områder.

Fremgangsmåden for design af hjemmeside

Det er vigtigt for mig at finde grobunden for hjemmesiden i tæt samarbejde med dig som kunde. Det vil sige, at jeg ofte starter med at rådgive dig i at finde din unikke historie, definere dine drømme om fremtiden og kortlægge virksomhedens værdier. 

På baggrund af disse indsigter laver jeg et foreløbigt layout af hjemmeside, som løbende kan korrigeres i samarbejde med dig. Når du er tilfreds med layoutet, går jeg i gang med selve udviklingen af din hjemmeside.

SEO

Søgemaskineoptimering

For at garantere dig et kvalitetsbevidst hjemmeside, har Green Eyes Grafisk valgt at fokusere på sine kompetencer indenfor det visuelle grafiske design af hjemmesider. Det er simpelthen der, jeg er skarpest! Desuden er du på den måde sikret min totale koncentration om dit hjemmeside design.

Jeg tilbyder dig dermed ikke et fancy speciale i SEO og en grundig SEO optimering af hjemmeside.

Derimod evner jeg til fulde at designe og opsætte din hjemmeside, så den er klar til en SEO gennemgang hos en anden udbyder.

 

Det er utroligt vigtigt at din hjemmeside er SEO optimeret, hvis du ønsker at hjemmesiden skal rangere højt på Googles søgemaskine liste. Derfor har jeg altid fokus på en fremtidig SEO optimering af de hjemmesider, jeg designer for kunden.

 

Denne service indeholder:

- Komprimering af billedefiler, så de ikke er med til, at din hjemmeside er langsom til at loade, og du risikerer, at dine kunder mister tålmodigheden.

- Gennemgang af evt. tekster/content (hvad kan evt. gøres mere konkret inden SEO gennemgang).

-  Jeg sikrer, at der ikke er "dobbelt konfekt" (duplicate content) på dine sider. Det indebærer, at jeg tjekker, om du har ens eller ensartet indhold på din hjemmeside.

- Teknisk klargøring af din hjemmeside inden SEO. Dette indebærer ofte, at jeg tjekker om du har behov for plugins og andre tilføjelser, som gør det lettere at få gennemgået SEO på hjemmesiden fremadrettet.

Samarbejde med SEO specialisterne

Er du i tvivl om, hvilken SEO udbyder du skal vælge? Så kan jeg hjælpe dig videre. Vi tager en snak og jeg finder frem til den SEO udbyder, der passer bedst til dig og din virksomhed.

Når din hjemmeside er designet og klar til en SEO gennemgang, vil jeg løbende være i kontakt med den SEO udbyder, som du vælger at samarbejde med. De vil altid kunne kontakte mig, når der skal rettelser til. Dette forudsætter selvfølgelig, at du har valgt, at jeg skal vedligeholde din hjemmeside fremadrettet.

Hvis du selv ønsker at vedligeholde din hjemmeside og lave de evt. ændringer, så står jeg altid klar med assistance. Du skal bare give mig et ring, og vi aftaler indbyrdes en pris. Prisen vil automatisk afhænge af opgavens omfang.

BLIV KONTAKTET! ELLER SEND MIG ET PAR ORD OM DINE ØNSKER. JEG KONTAKTER DIG INDEN FOR 2 DAGE

Kontakt Green Eyes Grafisk

Ønsker du at stille telefoniske spørgsmål, er du også meget velkommen til at ringe direkte på +45 3029 9124

MANDAG – FREDAG
10:00 – 15:00

Green Eyes Grafisk IVS

Bakkeglimt 23

7100 Vejle

Mail: kontakt@greeneyesgrafisk.dk

Telefon: +45 3029 9124

CVR. Nr.: 39612631

Følg Green Eyes Grafisk på de sociale medier

Scroll Up