Logo design

Skal din virksomhed have et nyt logo design?

Vil du ikke gerne føle dig stolt, hver gang du markedsfører din virksomhed? Vil du ikke gerne præsentere din virksomhed med manér gennem en visuel brandidentitet, der viser, hvem du er og hvad din virksomhed står for? Selvfølgelig vil du det, og jeg kan hjælpe dig med at nå dette mål.

Professionelt logo kun 895,- ekskl. moms

Jeg designer til du er tilfreds!

Du får

dit logo ligesom du vil have det!

BLIV KONTAKTET! ELLER SEND MIG ET PAR ORD OM DINE ØNSKER. JEG KONTAKTER DIG INDEN FOR 2 DAGE

Kontakt Green Eyes Grafisk

Ønsker du at stille telefoniske spørgsmål, er du også meget velkommen til at ringe direkte på +45 3029 9124

MANDAG – FREDAG
10:00 – 15:00

Sæt dit aftryk med et unikt firmalogo

Her har du mulighed for at få inspiration til et nyt grafisk logo, der er helt dit eget.

  • Logoerne er forud designet skabeloner, hvor teksten kan udskiftes med dit eget virksomhedsnavn.
  • Det er muligt at ændre på de unikke illustrationer, så de matcher dig og din virksomhed.
  • Green Eyes Grafisk har copyright på de eksisterende logoer, indtil kunden har sat sit mærkat på et.
  • Alle virksomhedsnavnene i logoerne er fiktive og er ikke fungerende firmaer. Derfor kan navnene forekomme lidt pudsige til tider.

Visuel identitet til alle virksomheder

Green Eyes Grafisk designer unikke logoer, der repræsenterer virksomhedens identitet. I designprocessen sætter jeg en stor ære i at være nærværende, inddragende og lytte til dine ønsker og behov hele vejen igennem. Derfor kan du forvente et tæt og ordentligt samarbejde, hvor resultatet er et gennemarbejdet og succesfuldt logo, der vil styrke din virksomheds budskaber.

Hvad enten din virksomhed er nyopstartet eller har flere år på bagen, kan Green Eyes Grafisk hjælpe dig med at få designet et unikt logo, der understøtter din virksomheds visuelle identitet og sætter kursen for din visuelle kommunikation på tværs af både hjemmesider og grafiske tryksager.

Enestående logoer med håndtegnede illustrationer

Alle logoerne ovenfor er designet som vektor grafik i Adobe Illustrator. Det betyder, at du kan få dit logo lige så stort og småt, som du ønsker. Det er en fordel, når du skal benytte logoet på dine forskellige markedsføringsmaterialer, hvor de gerne skulle have forskellige størrelser samt tage sig godt ud visuelt.

De fleste logoer har illustrationer, som jeg har tegnet i hånden i Illustrator. Der er ingen grænser for, hvad du kan få tegnet – bare sæt fantasien i gang, så finder vi ud af det sammen. Jeg inkluderer meget gerne egne fysiske tegningsstreger eller andet i mine designs af logoer, da det nogle gange er med til at give det helt rigtige, personlige look.

Farver, fonte og former, der understøtter din visuelle brandidentitet

Hos Green Eyes Grafisk kan du være helt sikker på, at dét særlige, der kendetegner din virksomhed, bliver omsat til farver, fonte og former i et vellykket logo, der understøtter din visuelle brandidentitet.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak, hvor vi kan tale nærmere om netop dine ønsker til logo design. Jeg står altid klar til at designe dit unikke logo!

Green Eyes Grafisk IVS

Bakkeglimt 23

7100 Vejle

Mail: kontakt@greeneyesgrafisk.dk

Telefon: +45 3029 9124

CVR. Nr.: 39612631

Følg Green Eyes Grafisk på de sociale medier

Scroll Up