Om Green Eyes Grafisk

Grafisk design bureau i Vejle

 

Green Eyes Grafisk er et grafisk design bureau i Vejle, som siden starten af 2018 har haft en rodfæstet passion for at designe autentiske logoer, der skiller sig ud og skaber indtryk.

Det grafiske design bureau er specialiseret i at udvikle unikke logo designs, men designer alle former for grafiske materialer, som på bedste vis repræsenterer din virksomheds visuelle identitet.

Jeg er uddannet mediegrafiker og har gennem de sidste 14 år dygtiggjort mig indenfor den grafiske branche, hvorfor du er garanteret grafisk design udført med stor professionalisme, grundighed og kvalitet.

Jeg designer din virksomheds visuelle identitet på tværs af hjemmesider og tryksager, hvor dine værdier bliver kommunikeret og der skabes genkendelighed for dit brand. Jeg går aldrig på kompromis med det næstbedste, men laver altid solid research bag designet af dit brand, inden du får det færdige resultat.

Tina Louise Pedersen, ejer af Green Eyes Grafisk, Mediegrafisk designer med passion for logo design

Jeg designer med passion og indlevelse i dig og din virksomhed

Jeg tænker visuelt og ved hvad der virker designmæssigt

Jeg elsker at bruge vektor grafik i mine designs

Jeg er uddannet Mediegrafiker

14 års erfaring i udvikling af grafisk design

Visuel kommunikation – Din vej til succes

Når din visuelle identitet eller dit grafiske produkt skal udvikles, tager jeg mig tid til at lære dig og din virksomhed at kende, inden jeg begynder at designe.

– Vi skaber dit udtryk i tæt samarbejde, så du har mulighed for at give mig et solidt kendskab til, hvad din virksomhed gerne vil signalere og kommunikere for offentligheden.

– Du fortæller mig om dine ideer og ønsker til visuel kommunikation, hvorefter jeg rådgiver om design og udarbejder et layout. Når layoutet er godkendt af dig og vi er nået til enighed om, hvad dit grafiske materiale skal bestå af, starter jeg med at designe.  

– Vi kommer til at have løbende kontakt igennem hele designprocessen, så du altid er en del af udviklingen af dit brand.

Hvorfor vælge Green Eyes Grafisk?

  • Du er i centrum, hvor dine ideer og ønsker bliver hørt.
  • Du er altid en del af udviklingen af dit logo eller andre grafiske materialer.
  • Du får kvalitet, som ikke er hunde dyrt!
  • Du får altid et gennemarbejdet logo design, hjemmeside eller tryksager leveret, hvor alle ideer er blevet vendt og drejet.
  • Der bliver lavet grundig research på dine konkurrenters visuelle udtryk og grafiske tendenser i netop din branche, så du er sikret dit helt eget unikke logo og grafiske design.

Det tætte samarbejde er løsningen

Green Eyes Grafisk arbejder ud fra en principiel idé om, at effektive løsninger godt kan være enkle, holdbare og skræddersyede på samme tid. Jeg sætter en stor ære i at finde løsningerne i et tæt samarbejde med dig som kunde, hvor vi holder dialogen i gang. Samarbejdet er nøglen til kvalitet i produktet og de resultater vi skaber sammen.

Kontakt Green Eyes Grafisk, hvis du gerne vil have designet et nyt logo, en unik hjemmeside eller grafiske tryksager, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig.    

BLIV KONTAKTET! ELLER SEND MIG ET PAR ORD OM DINE ØNSKER. JEG KONTAKTER DIG INDEN FOR 2 DAGE

Kontakt Green Eyes Grafisk

Ønsker du at stille telefoniske spørgsmål, er du også meget velkommen til at ringe direkte på +45 3029 9124

MANDAG – FREDAG
10:00 – 15:00

Green Eyes Grafisk IVS

Bakkeglimt 23

7100 Vejle

Mail: kontakt@greeneyesgrafisk.dk

Telefon: +45 3029 9124

CVR. Nr.: 39612631

Følg Green Eyes Grafisk på de sociale medier

Scroll Up